Реализацията на проекта „Виртуална обиколка на Бургас“ е въз основа на извънкласната дейност на Клуб „Млад екскурзовод“. Проектът допълва, разширява дейността на клуба и способства за надграждане на знания, умения, навици при учениците. Въпреки обстоятелствата, свързани COVID 19 и наложените ограничения, стремежът на проекта е да се създаде по-различен продукт, привличащ вниманието на потенциалния клиент. Т. к. маршрутът е виртуален, ще разполагаме с възможност да го разширим с повече обекти. Виртуалното придвижване не отнема много време в условията на on-line презентирането. Показаният маршрут е един от многото, които биха могли да бъдат разработени и реализирани и реално, затова акцентът в него е върху културно-историческото наследство на Бургас

Минусът на всяка една виртуална разходка е в отсъствието на самия екскурзовод, т.к. нито една машина не е способна да замени човека.

В различните раздели на сайта можете да прочетете за създаването на проекта и да направите чудесна виртуална разходка из Бургас с помощта на Google Earth и да прочетете описание на емблематични места в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.